Actievoorwaarden Cashback Aquarius Water + essential minerals door CCEP-NL

1. Algemeen

a. In deze Algemene Voorwaarden hebben de volgende met hoofdletters aangeduide termen steeds de hierna volgende betekenis:  

1. De aanbieder van deze actie is Coca-Cola European Partners Nederland B.V. (hierna: “CCEP-NL”).

2. Deze actievoorwaarden (hierna: "de Actievoorwaarden") zijn van toepassing op de door CCEP-NL aangeboden dienst, bestaande uit het beschikbaar stellen van de Facebook-chatbot en Acties. Deze Coupons en Acties bestaan uit aanbiedingen voor producten van Aquarius Water + essential minerals (hierna: "de Actie"). Deze Actievoorwaarden zijn te raadplegen via www.cocacolavoorondernemers.nl en in de door CCEP-NL aangeboden Facebook-chatbot. Deze Actievoorwaarden kunnen worden opgeslagen en geprint.
3. Door deel te nemen aan de Actie, verklaart de gebruiker die deelneemt aan de Actie (hierna: “ de Deelnemer”) zich akkoord met de Actievoorwaarden.

4. De Actie begint met de op de Website en/of Facebook-chatbot van CCEP-NL aangekondigde startdatum van de Actie of zodra de Actie online staat op de Website en/of Facebook-chatbot van CCEP-NL en eindigt op de einddatum zoals vermeld op deze plek 18-03-2019 tot 30-06-2019 (hierna: “de Actieperiode”).

5. Een Deelnemer heeft uitsluitend recht op deelname aan de Actie, indien hij/zij de aanvraag binnen de Actieperiode op juiste wijze heeft ingediend bij CCEP-NL, middels Facebook-chatbot.

6. Indien er een specifiek actie-artikel (hierna: “het Artikel”) aangekocht moet worden, dan dient de aankoopdatum van het Artikel zoals op de kassabon staat vermeld, te vallen binnen de Actieperiode van de Actie waaraan de Deelnemer wenst deel te nemen.

b. De uiterste datum waarop kan worden deelgenomen aan een Actie, is de einddatum van de Actie om 23.59 uur. Aanvragen die hierna worden ingediend, hoeven niet meer in behandeling te worden genomen.

c. De aanvragen worden behandeld in volgorde van binnenkomst bij CCEP-NL. Wanneer er bij een Actie sprake is van gelimiteerde aantallen en deze beschikbare (gelimiteerde) aantallen allemaal zijn gebruikt, kan er geen aanvraag meer worden gedaan, ook niet als het Artikel dan al wel is aangeschaft door de Deelnemer.

d. Wanneer er bij een Actie sprake is van gelimiteerde aantallen en deze beschikbare (gelimiteerde) aantallen allemaal zijn gebruikt, zal dit duidelijk bij de Actie zichtbaar zijn op de Website en/of Facebook-chatbot.

e. Per Actie dient Deelnemer een separate aanvraag in te dienen via de Facebook-chatbot om deel te nemen aan de Actie. Deelnemer mag éénmaal deelnemen aan de Actie, met een unieke niet eerder ingezonden kassabon en Tikkie betaallink.

f. Deelname aan de Actie is gratis.

g. De maximale deelname per Deelnemer wordt onder andere, maar niet uitsluitend, berekend aan de hand van het FacebookID, emailadres, TikkieID en unieke betaalbewijs (kassabon) van de deelnemer. Maximaal 1 deelname per persoon.

h. Deelnemers kunnen uitsluitend deelnemen aan een Actie via de Facebook-chatbot van CCEP-NL. Het insturen van fysieke bonnen per post is niet mogelijk.

i. Deelnemers kunnen uitsluitend deelnemen met Nederlandse bankrekeningnummers gekoppeld aan een Tikkie account.

j. CCEP-NL is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving de Actievoorwaarden gedurende Actieperiode te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de Actie te staken, te wijzigen of aan te passen indien de omstandigheden dit vereisen, zonder dat CCEP-NL daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade gehouden is jegens Deelnemer. Wijziging of aanpassing van de Actievoorwaarden en/of staking, van de Actie, zal door CCEP-NL bekend gemaakt worden via de Website en/of via Facebook Chatbot. Voor zover in deze Actievoorwaarden bepaalde situaties niet zijn voorzien, zal CCEP-NL over deze gevallen beslissen.

k. CCEP-NL is gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving een Deelnemer uit te sluiten van de Actie.

l. Op de Actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing; de rechtbank Rotterdam is uitsluitend bevoegd.

2. Actie

m. Deelnemer kan gedurende de Actieperiode deelnemen aan de Actie zoals aangegeven bij de Actie op de Website en/of Facebook Chatbot. Na het verstrijken van de Actieperiode óf wanneer er bij een Actie sprake is van gelimiteerde aantallen en deze beschikbare (gelimiteerde) aantallen allemaal zijn gebruikt, is deelname niet meer mogelijk (“op=op”).

n. Indien er bij de Actie sprake is van een cashback-bedrag, dan kan de hoogte van dat bedrag variëren per Actie en per winkel. De hoogte van het Cashback-bedrag geldt enkel op de wijze zoals aangegeven op de Website en/of in de Facebook Chatbot.       

3. Deelname

o. Deelname aan een Actie gaat op de volgende wijze:

1. Koop, indien van toepassing, het Artikel in een deelnemende winkel of horeca locatie bewaar je kassabon.

2. Activeer de Actie op de wijze zoals aangegeven op de Website en/of Facebook Chatbot van CCEP-NL. Hiervoor is vrijwel altijd een upload van een foto van de kassabon, product en / of EAN-code op het product nodig.

3. Bij het insturen van een kassabon, foto product of EAN-code op het product moeten alle gegevens zichtbaar zijn.

4. Alle informatie moet duidelijk leesbaar zijn. Inclusief bedrijfsnaam, artikel + bedrag, datum, tijd en locatie.

5. Alleen foto’s van originele en goed leesbare kassabonnen worden geaccepteerd.

6. Een kassabon mag per Actie maar één keer worden gebruikt en niet worden gedeeld, doorgestuurd of hergebruikt. Hergebruik van de kassabon kan leiden tot diskwalificatie van de Actie.

7. Vul alle relevante, gevraagde gegevens in en voltooi de aanvraag

8. Bij het insturen van de aanvraag gaat Deelnemer automatisch akkoord met de Actievoorwaarden en het Privacy Statement van CCEP-NL.

9. Klik op de door Facebook-chatbot gedeelde Tikkie-link en deel na het opstarten van de Tikkie-app het Tikkie-betaalverzoek met de Facebook-chatbot.

10. Deelnemer garandeert dat het Tikkie-betaalverzoek vanuit zijn eigen bankrekening en persoon verzonden wordt. Dit Tikkie-betaalverzoek mag uitsluitend door Deelnemer zelf worden verstrekt en maximaal éénmaal gedeeld worden.

p. CCEP-NL streeft ernaar, indien van toepassing, het desbetreffende Cashback-bedrag, na goedkeuring van de kassabon en opgave van de persoonlijke gegevens zoals hiervoor omschreven in artikel 1.M., binnen 2 werkdagen op de door Deelnemer middels Tikkie-betaalverzoek opgegeven Nederlandse IBAN uit te keren. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

q. Deelname aan de Actie is alleen mogelijk gedurende de Actieperiode en, indien van toepassing, zolang de voorraad strekt (op=op). Te late of onvolledige inzendingen of inzendingen die zijn gedaan nadat, indien van toepassing, het totaal aantal beschikbare Cashbacks van een Aanbieder is bereikt, hoeven niet te worden verwerkt. Hierover kan niet worden gecorrespondeerd.

r. Deelnemer dient conform de Actievoorwaarden te handelen om in aanmerking te komen voor de Actie.

s. Van de Actie kan uitsluitend gebruik worden gemaakt door natuurlijke personen ouder dan 16 jaar, niet handelend in uitoefening van beroep of bedrijf en geldt uitsluitend voor Artikelen welke in Nederland zijn aangeschaft. CCEP-NL kan niet garanderen dat een Artikel te allen tijde voorradig is of is opgenomen in het assortiment van een (fysieke) winkel. CCEP-NL is niet aansprakelijk wanneer er door Deelnemer geen gebruik van de Actie kan worden gemaakt, om welke reden dan ook.

t. CCEP-NL kan een Deelnemer verzoeken bewijs te leveren van zijn of haar identiteit en geldige deelname op het opgegeven woon- of verblijfadres tot 4 weken na afloop van de Actie.

u. Indien het vermoeden bestaat dat de Deelnemer misbruik maakt van de Actie, op welke wijze dan ook naar het oordeel van CCEP-NL, kan CCEP-NL deze Deelnemer uitsluiten van deelname aan huidige en toekomstige Acties.

v. CCEP-NL behoudt zich het recht voor te allen tijde deelname van Deelnemers aan de Actie op te schorten of te beëindigen indien Deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze Actievoorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder dit vooraf aan Deelnemer te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht van CCEP-NL en zonder dat CCEP-NL hiervoor aansprakelijk is jegens Deelnemer.

w. Indien een Deelnemer het Artikel, op grond waarvan hij/zij mag deelnemen aan de Actie, retourneert, vervalt het recht op deelname. De kassabon kan tot 4 weken na afloop van de Actie opgevraagd worden door CCEP-NL als bewijs.

4.Aansprakelijkheid

x. CCEP-NL, de door hen ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, veroorzaakt door, of op enige andere wijze verband houdende met een tekortkoming, onrechtmatige daad of andere hoofde, waaronder begrepen – maar niet beperkt tot - het uitvoeren van de Actie; het wijzigen, onderbreken of beëindigen van de Actie en/of het wijzigen van de Actie indien de omstandigheden dit vereisen; - het onrechtmatig gebruik van de systemen van CCEP-NL door een derde.

y. CCEP-NL heeft alle maatregelen op technisch, organisatorisch en administratief gebied getroffen om de Actie zonder problemen te laten verlopen. CCEP-NL is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van het tijdelijk onderbreken of stopzetten van Acties.

z. Indien en voor zover enige bepaling van deze Actievoorwaarden nietig wordt verklaard of vernietigd wordt, zullen de overige bepalingen van de voorwaarden onverminderd van kracht blijven. CCEP-NL zal in dat geval een nieuwe bepaling vaststellen ter vervanging van de nietige/vernietigde bepaling, waarbij zoveel mogelijk de strekking van de nietige/vernietigde bepaling in acht zal worden genomen.

5. Persoonsgegevens

aa. Teneinde deelname aan de Actie mogelijk te maken, heeft CCEP-NL persoonlijke gegevens, waaronder de (facebook)naam, e-mailadres en rekeningnummer van de Deelnemer nodig. Alleen de werknemers van CCEP-NL die direct betrokken zijn bij de organisatie van deze actie hebben toegang tot de gegevens van de deelnemers.

bb. De gegevens die CCEP-NL in het kader van deze Actie verzamelt en verwerkt, worden eigendom van CCEP-NL en zullen niet voor andere doeleinden dan de Actie worden gebruikt. CCEP-NL kan bij de verwerking gebruik maken van derden, die de persoonsgegevens namens CCEP-NL verwerken of indien noodzakelijk voor de technische en financiële uitvoering van de Actie.

cc. CCEP-NL zal de persoonsgegevens van de deelnemers niet langer bewaren dan nodig is voor deelname aan de actie. De persoonsgegevens zullen binnen één maand na afloop van de actie worden verwijderd.

dd. Deelnemers die hun rechten als betrokkene willen uitoefenen (toegang tot gegevens, rectificatie, wissen of beperken, intrekken van toestemming, dataportabiliteit, etc.), kunnen hun verzoek hiertoe sturen aan CCEP-NL in haar hoedanigheid van verwerkingsverantwoordelijke (privacy@ccep.com).

ee. Indien CCEP-NL niet handelt conform de toepasselijke wetgeving tot bescherming van persoonsgegevens kan een deelnemer een klacht indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens.