ACTIEVOORWAARDEN HONEST ACTIVATIE LINDA FOUNDATION

ALGEMEEN

1.1    Toepasselijkheid
1.1.1 Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie van Coca-Cola European Partners Nederland B.V. (“CCEP-NL”), dat bekend staat onder de naam Honest Activatie Linda Foundation (hierna verder te noemen “actie”).
1.1.2 Deze actievoorwaarden en overige informatie over de actie staan vermeld op de website www.cocacolavoorondernemers.nl (hierna verder te noemen “Site”).
1.1.3 De actie wordt georganiseerd door CCEP-NL ter promotie van haar producten ‘Honest’ (hierna verder te noemen “Honest product”) alsmede met het doel de Stichting LINDA. Foundation. (hierna verder te noemen “LINDA. Foundation”) te steunen.
1.1.4 Onder ‘Honest product’ worden de volgende producten verstaan:
• Honest Real Tea Raspberry Basil 375ml PET
• Honest Real Tea Peach Rosemary 375ml PET
• Honest Fruity Orange Mango 375ml PET
• Honest Fruity Pomgrenate Blueberry 375ml PET
• Honest Kids Apple 4x200ml PET
• Honest Kids Berry 4x200ml PET
1.1.5 CCEP-NL is gevestigd aan de Marten Meesweg 25J, 3068 AV te Rotterdam.
1.1.6 Door deelname aan de actie verklaart de deelnemer akkoord te gaan met deze actievoorwaarden.

DE ACTIE

2.1.1    Specificatie actie
2.1.2 De Actie wordt gepubliceerd en toegankelijk gemaakt door middel van kaarten met een QR code welke verwijst naar de Site als genoemd in artikel 1.1.2. De kaarten worden verstrekt in verschillende verkooppunten waar Honest producten worden verkocht. Daarnaast zal de Actie zichtbaar zijn in ‘posts’ gedeeld op Social Media, met een link welke tevens verwijst naar de Site als genoemd in artikel 1.1.2.
2.1.3 De actie loopt 15 april 2019 tot en met 22 juli 2019, en kan eventueel worden verlengd door CCEP-NL in overleg met de LINDA. Foundation (de “Looptijd”).
2.1.4 Indien een deelnemer gedurende de Looptijd een Honest product aankoopt in Nederland en dit gedurende de Looptijd aantoont aan CCEP-NL door middel van het versturen van een foto of aankoopbewijs van het Honest product, zal CCEP-NL €1,09 per Honest product reserveren ter donatie aan de LINDA. Foundation.
2.1.5 De foto of het aankoopbewijs dient te worden verzonden via Facebook Messenger aan @cocacolanetherlands of per mail aan sethandbarry@drinkhonest.nl.
2.1.6 Gedurende de Looptijd wordt er door CCEP-NL per deelnemer maximaal €2,18 (twee Honest producten) gereserveerd ter donatie aan de LINDA. Foundation.
2.1.7 Aan het einde van de Looptijd zal CCEP-NL alle geregistreerde deelnames bij elkaar optellen en wordt het totale bedrag aan gereserveerde donaties overgeboekt naar de LINDA. Foundation.

2.2 Deelname
2.2.1 Iedere natuurlijke persoon kan gedurende de Looptijd deelnemen aan deze actie.
2.2.2 Aan deelname aan de actie zijn, naast de aankoopkosten voor het Honest product en de gebruikelijke kosten voor de toegang tot en het gebruik van het internet, geen extra kosten verschuldigd.

2.3 Bescherming persoonsgegevens
2.3.1 Teneinde deelname aan de actie mogelijk te maken, ontvangt CCEP-NL een bericht van de deelnemer via Facebook Messenger of via e-mail aan sethandbarry@drinkhonest.nl met daarin vermelding van de naam en Facebook account danwel met vermelding van het e-mailadres van de deelnemer. Alleen de werknemers van CCEP-NL die direct betrokken zijn bij de organisatie van deze actie hebben toegang tot de gegevens van de deelnemers.
2.3.2 De gegevens die CCEP-NL in het kader van deze actie verzamelt en verwerkt, worden eigendom van CCEP-NL en zullen niet voor andere doeleinden dan artikel 2 genoemd worden gebruikt. CCEP-NL kan bij de verwerking gebruik maken van derden die de persoonsgegevens namens CCEP-NL verwerken.
2.3.3 CCEP-NL zal de persoonsgegevens van de deelnemers niet langer zal bewaren dan nodig is voor deelname aan de actie. De persoonsgegevens zullen binnen één maand na afloop van de actie worden verwijderd.
2.3.4 Deelnemers die hun rechten als betrokkene willen uitoefenen (toegang tot gegevens, rectificatie, wissen of beperken, intrekken van toestemming, dataportabiliteit, etc.), kunnen hun verzoek hiertoe sturen aan CCEP-NL in haar hoedanigheid van verwerkingsverantwoordelijke (privacy@ccep.com).
2.3.5 Indien CCEP-NL niet handelt conform de toepasselijke wetgeving tot bescherming van persoonsgegevens kan een deelnemer een klacht indienen bij de Autoriteit persoonsgegevens.

AANSPRAKELIJKHEID

3.1    Aansprakelijkheid CCEP-NL 
3.1.1 Deelname geschiedt voor eigen risico van de deelnemer. Deelnemer is zelf verantwoordelijk voor de juiste deelname van de actie.
3.1.2 CCEP-NL is niet aansprakelijk voor enige schade welke voortvloeit uit deze actie. Wijzigingen, typ- en/of zetfouten zijn voorbehouden.

3.2 Aansprakelijkheid derden
3.2.1 Hetgeen artikel 3.1.2 bepaalt geldt onverminderd voor derden/toeleveranciers van CCEP-NL cq. de toeleveranciers en/of fabrikanten van het betreffende product.

SLOTBEPALINGEN

4.1    Voorbehoud
4.1.1. CCEP-NL behoudt zich te allen tijde het recht voor, zonder voorafgaande of nadere kennisgave:
a) deelnemers uit te sluiten van deelname aan de actie indien zij van mening is dat deze misbruik maken van de actie, niet conform deze actievoorwaarden handelen, frauduleus handelen en/of de actie onrechtmatig trachten te beïnvloeden;
b) wijzigingen en verbeteringen op de site aan te brengen of de toegang tot de site te beperken en/of te beëindigen;
c) deze actievoorwaarden, overige voorwaarden en de prijzen te wijzigen of de actie voortijdig te beëindigen; voor zover zij dat naar eigen goeddunken noodzakelijk acht.

4.2 Vragen en klachten
4.2.1 Vragen en klachten met betrekking tot deze actie kunnen worden verzonden naar cocacolanl@coca-cola.com of telefonisch worden ingediend via 0800-26222652 (vaste lijn) - 0900-26222652 (mobiel).

4.3 Toepasselijk recht en forumkeuze
4.3.1 Op deze actie en de actievoorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing. Geschillen zullen worden voorgelegd aan de daartoe bevoegde rechter te Rotterdam.