Lancering Coca-Cola Energy campagne

”Laat je innerlijke energie los”

Met Coca-Cola Energy geven we tijdens deze campagne positieve energie aan degenen die dat tijdens het werken en studeren wel kunnen gebruiken.

Coca-Cola Energy draagt bij aan je dagelijkse dosis positieve energie. Voel de positieve energie met het enige echte energiedrankje met Coca-Cola smaak. Neem tijdens een lange middag studeren of een lange werkdag een slok van de Coca-Cola Energie en laat je innerlijke energie helemaal gaan. Doe een dansje en pak jouw blije moment, uit je positieve energie om zo de dag goed door te komen.

Maandag, 8 maart, zijn we gestart met de Coca-Cola Energy campagne. We zullen met Coca-Cola Energy voor het eerst te zien zijn op televisie, maar ook zijn we zichtbaar op online video, social media, mobile banners en digitale schermen in en rondom outlets.

Win een silent disco-set

Met sampling laten we mensen ons product proeven en op de winkelvloer kom je de winactivatie ”win een silent disco-set” tegen. Bij het kopen van een Coca-Cola Energy maak je kans op een silent disco-set van 4 koptelefoons en 2 zenders ter waarde van €308.

Bekijk de video van Coca-Cola Energy hier: https://youtu.be/PTfNwBqDwv8