De nieuwste introducties van Coca-Cola dit voorjaar

De nieuwste introducties van Coca-Cola dit voorjaar

Een nieuw jaar en dat betekent volop nieuwe producten in het schap. Met een steeds uitgebreider portfolio aan dranken en nieuwe smaakvariaties, speelt Coca-Cola in op de toenemende vraag van de consument naar meer variatie en een groter aanbod aan dranken met weinig of zonder calorieën. Dit voorjaar breidt Coca-Cola in Nederland daarom opnieuw haar portfolio uit. De frisdrankproducent brengt vanaf week 10 een aantal vernieuwende drankjes op de markt met onder andere nieuwe smaken van Coca-Cola zero sugar, Fuze Tea en Aquarius.  

Aquarius Water+ Magnesium Bloodorange


Aquarius bouwt verder aan het functionele drankensegement met een nieuwe smaakvariant: Aquarius Water+ Magnesium Bloodorange. Deze verfrissende lichte smaak is niet alleen laag in calorieën maar ook volledig vrij van toegevoegde conserveermiddelen. Verder bevat deze variant het mineraal magnesium, wat bijdraagt aan het behoud van soepele en sterke spieren. Aquarius Water+ Magnesium Bloodorange is verkrijgbaar in een 400ml en 900ml PET-fles met schroefdop.

Fuze Tea Blueberry Jasmine

Fuze Tea introduceert een nieuwe smaakvariant met een heerlijk zonnige uitstraling: Fuze Tea Blueberry Jasmine. Met deze nieuwe introductie wordt ingespeeld op de voorkeuren en wensen van de Nederlandse consument: de voorliefde voor groene thee en de behoefte voor een breder aanbod van ijsthee met een unieke smaak. De combinatie van groene thee, bosbessen- en jasmijn geeft het drankje een heerlijk smaaksensatie voor ieder moment. Alle Fuze Tea varianten zijn dit jaar overgegaan op een nieuw recept, met een geconcentreerde infusie van theeblaadjes in plaats van gedroogd thee-extract, oftewel getrokken thee. Fuze Tea Blueberry Jasmine is verkrijgbaar in 400ml en 1,25L rPET.

Coca-Cola zero sugar peach

Na de succesvolle introductie van de winterse limited edition Coca-Cola zero sugar cinnamon afgelopen najaar, is het nu tijd voor een zomerse variant: Coca-Cola zero sugar peach. Dit wordt de tweede smaak in het Rotational Flavours concept, waarbij bijzondere smaken worden afgewisseld in het schap. Consumenten kunnen de hele zomer genieten van deze heerlijke frisse zomerse smaak. Verkrijgbaar in 1L PET en 250ml blik.