Introductie van de nieuwe Fuze Tea varianten

De nieuwste introducties van Fuze Tea dit najaar

Na het winnen van de ‘Beste Introductie 2019’ award (Levensmiddelenkrant) is het tijd om de Fuze Tea Apple Cinnamon weer terug te brengen in het schap. Door de introductie van de wintersmaak is Fuze Tea óók relevant in de winter: een voordeel voor Fuze Tea, maar ook voor de klant. Naast deze wintersmaak brengt Fuze Tea ook nog een aantal andere vernieuwde verpakkingen van andere smaken op de markt.

Fuze Tea Wintersmaak: Apple Cinnamon

Je kan de Apple Cinnamon opwarmen in de pan of magnetron om heerlijk warm te drinken, maar wist je dat je alle andere Fuze Tea smaken ook warm kunt drinken?

De Fuze Tea Apple Cinnamon zal vanaf week 37 instromen. Deze smaak zal tot eind maart 2021 op het schap staan, dus tijd genoeg om van deze heerlijke smaak te genieten!  Fuze Tea Apple Cinnamon zal verkrijgbaar zijn in 400ML PET, uiteraard gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Fuze Tea Blueberry Jasmine 1,5L

Vanwege het succes van de Blueberry Jasmine smaak zullen wij deze nu ook in 1.5L carton pack introduceren. Dit nieuwe pak zal vanaf week 44 gaan instromen.

Fuze Tea Green Tea 1.25L

Naast de introductie van de 1.5L Blueberry Jasmine gaan we vanaf week 44 in ook starten met Fuze Tea Green Tea in 1.25L PET.

Fuze Tea Mango Chamomile & Peach Hibiscus

Er zal tevens een switch plaatsvinden in de 250ML blik (zowel los als de 4x250ML) van Lemon Lemongrass en Lime Mint naar de smaken Peach Hibiscus en Mango Chamomile.